Ερώτηση 1. Είναι εύκολη η εγκατάσταση;

Όλες οι λύσεις Connectoras έχουν σχεδιαστεί για να είναι τόσο εύκολες στην χρήση όσο και στην εγκατάσταση. Βέβαια σε όλα τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνεται και χρόνος αρχικής υποστήριξης και παραμετροποιήσης, για να μην ανυσυχείτε για τίποτα. Η αρχική εγκατάσταση , παραμετροποίηση και επίδειξη λειτουργίας διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Ερώτηση 2. Με ποιες μηχανογραφήσεις είναι συμβατό

Οι λύσεις Connectoras είναι 100% συμβατές με όλες τις εκδόσεις του Softone, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχετε προμηθευτεί το module σχεδιασμός οθονών. 

O Connectoras Δεν είναι ένα εξωτερικό πρόγραμμα που συγχρονίζει την μηχανογράφηση, είναι επέκταση της. Για το λόγο αυτό είναι εύκολος στην χρήση από το 1ο λεπτό της εγκατάστασης του.

Ερώτηση 3. Η ετήσια σύμβαση νέων εκδόσεων είναι υποχρεωτική;

Όχι, η σύμβαση των νέων εκδόσεων Δεν είναι υποχρεωτική.

Θα πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι το προϊόν είναι υπέυθυνο να ελέγχει - συγχρονίζει τόσο την μηχανογράφηση σας, όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για τον λόγο αυτό η ομάδα σχεδιασμού και υποστήριξης εκδίδει 1 έκδοση περίπου ανά εβδομάδα, η οποία περιέχει αλλαγές , επιδιορθώσεις σφαλμάτων, προσθήκη νέων δυνατοτήτων και βελτιώσεις ταχύτητας. 

Ερώτηση 4. Με ποιες πλατφόρμες μπορεί να συνδεθεί?

Με λίγα λόγια .... Με όλες.

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν έτοιμες υλοποιήσεις με τις παρακάτω open source πλατφόρμες : 

  • Joomla - Virtuemart (έκδοση 2.x,3.x)
  • Prestashop (1.5.x , 1.6.x )
  • Magento (1.8.x, 1.9.x)
  • Wordpress - Woocomerce
  • OpenCart
  • ZenCart
  • NopCommerce

 

Εκτός των παραπάνω μπορούμε να υλοποίησουμε διασύδεση σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ή εφαρμογή που θα χρειαστείτε. 

 

Ερώτηση 5. Χρειάζομαι υποστήριξη από τον εγκαταστάτη της μηχανογράφησης μου, ή από τον web Developer;

Όλες οι λύσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι απλές στην εγκατάσταση και την λειτουργία από τον τελικό πελάτη. Σε κάθε περίπτωση το τμήμα της υποστήριξης μας μπορεί να σας βοηθήσει κατά την εγκατάσταση τόσο σε επίπεδο μηχανογράφησης όσο και στο επίπεδο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, εφόσον το επιθυμείτε. 

Ερώτηση 6. Τι υποστήριξη θα έχω μετά την προμήθεια του Connectora

Με κάθε λύση Connectoras που θα προμηθευτείτε, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν 1 ώρα απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης, για την εγκατάσταση - επίδειξη της εφαρμογής.

Για όσους έχουν προμηθευτεί σύμβαση νέων εκδόσεων, παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη που αφορά τις λειτουργίες του Connectora για όσο διάστημα διαρκεί η σύμβαση νέων εκδόσεων καθώς και επίλυση προβλημάτων κώδικα (bug).

Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο από το support plans που διαθέτουμε παρακάτω

Ερώτηση 7. Θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του εμπορικού;

Όχι σε καμία περίπτωση. Μπορείτε να δουλεύετε με την μηχανογράφηση σας κανονικά όπως λειτουργούσατε. Η μόνη διαφοροποίηση είναι στο κύκλωμα της αποθήκης η προσθήκη μια προβολής με κάποια extra στοιχεία που χρειάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ερώτηση 8. Μπορώ να το χειριστώ μόνος μου ή θα χρειάζομαι κάποιον τεχνικό

 

Ο Connectoras κατασκευάστηκε για να σας κάνει την ζωή ευκολότερη, χωρίς να χρειάζεστε κανέναν. Εφόσον γνωρίζετε την λειτουργία του Softone, τότε η χρήση του Connectora είναι απλούστατη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η εκπαίδευση χρήσης γίνεται σε λιγότερο από 10 λεπτά.