2008

Κατασκευή και διάθεση Connectora V1. Η πρώτη έκδοση του connectora ήταν κατασκευασμένη για το Joomla 1.5.x και το Virtuemart 1.9.x. Λειτουργούσε παράλληλα με την εμπορική εφαρμογή σαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.  

2012

Λανσάρισμα των νέων προϊόντων Connectoras Prestashop με υποστήριξη του πλέον διαδεδομένου ecommerce cart Prestashop. Ταυτόχρονα εκγαινιάστηκαν και οι λύσεις Connectoras Scale, Connectoras Services, Connectoras WEB.

2010

Παρουσίαση του Connectora V2, ένα εξελιγμένο προϊον με δυνατότητες διασύνδεσης με Joomla V2. H μεγαλύτερη αλλαγή ήταν ότι ο Connectoras ενσωματώθηκε σαν λειτουργική μονάδα πλέον στο Softone και σε κάθε μηχανογράφηση. Μαζί με το λανσάρισμα του νέου προϊόντος δημιουργήθηκαν οι υπηρεσίες αναβάθμισης. 

2013-2014

Στις λύσεις Connectoras ερχονται να προστεθούν ο Connectoras Magento και ο Connectoras Live. Μαζί με τις νέες λύσεις προστίθονται και νέες δυνατότητες τόσο στην εμπορική διαχείριση οσο και στα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας.

2011

Ο Connectoras V2 αποκτάει μεγάλο κοινό. 12 εγκταστάσεις χρησιμοπούν την διασύνδεση με επιτυχία. Την ίδια περίοδο ενεργοποιήται και η λειτουργία Connectoras Β2B. Πλέον μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας στο ίδιο site να λειτουργεί και με τιμές λιανικής αλλά και με λειτουργία B2B

2015-Ιούνιος

Σταματάει η παραγωγή και η υποστήριξη του Connectora V2. Δίνεται στην κυκλοφορία ο Connectoras V4 βασισμένος στο .ΝΕΤ 4 framework της Microsoft με νέες δυνατότητες, που απογειώνουν την εμπορική σας εφαρμογή. Η νέες εκδόσεις του Connectora είναι 4 φορές πιο γρήγορες από τις προηγούμενες και με δυνατότητα να λειτουργούν σαν service.  Ταυτόχρονα εγκαινιάζεται και το νέο Web Portal των εφαρμογών μας.