Η ίδρυση μας

Η ιστορία μας ξεκινά το 2002, όταν ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ο ιδρυτής της εταιρίας, τρίτης γενιάς ηλεκτρονικός μηχανικός, την μετέτρεψε γρήγορα σε μια ανερχόμενη εταιρία τεχνολογίας από του πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας  

 

Διαρκής Ανάπτυξη

Η συνεχής καινοτομία και οι καινοτόμες υπηρεσίες  αποτέλεσαν την αφορμή για την γρήγορη εξέλιξη από το το 2002. Η εταιρεία έχει εδραιώσει τη σταθερή της φήμη χάρη στην εμπεριστατωμένη επιλογή των εργαζομένων. Μέχρι το 2004, η εταιρεία άρχισε να προσφέρει μια νέα γκάμα λύσεων στους πελάτες - λύσεις που ευθυγράμμιζαν τις τεχνολογίες, τις διαδικασίες και τους ανθρώπους των οργανώσεων με τις στρατηγικές τους.

 

 

Η εξειδίκευση

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και αξιοποιεί τις εξελισσόμενες τάσεις και τεχνολογίες διαχείρισης προς όφελος των πελατών της.

Η εταιρεία πρωτοστάτησε στην ολοκλήρωση συστημάτων και την επιχειρηματική ολοκλήρωση με απόλυτη εξειδίκευση την διασύνδεση ετερογενών συστημάτων  και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία σε επιχειρηματικές λειτουργίες, ξεκινήσαμε την υλοποίηση της λύσης Connectoras. 

Η πρώτη έκδοση του connectora ήταν κατασκευασμένη για το Joomla 1.5.x και το Virtuemart 1.9.x. Λειτουργούσε παράλληλα με την εμπορική εφαρμογή Softone σαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.  

Η Εξέλιξη

Η παρουσίαση του Connectora δεύτερης Γενιάς, ένα εξελιγμένο προϊον με δυνατότητες διασύνδεσης με Joomla 2.x. H μεγαλύτερη αλλαγή ήταν ότι ο Connectoras ενσωματώθηκε σαν λειτουργική μονάδα πλέον στο Softone και σε κάθε μηχανογράφηση. Μαζί με το λανσάρισμα του νέου προϊόντος δημιουργήθηκαν οι υπηρεσίες αναβάθμισης.